Za veće nivoe opreme stiže 2,5-litarska četvorocilindrična opcija sa turbo punjenjem koja nudi 277 konjskih snaga i 311 lb-ft obrtnog momenta. Zamijeniće turbopunjač od 2,0 litra sa četiri cilindra i bit će dostupan na modelima Limited i Calligraphi, bilo sa FVD ili AVD.

U prethodnoj modelnoj godini, Limited je bio najviši nivo opreme u Santa Feu. Ali za 2021. Hyundai uvodi varijantu Calligraphi kao novi nadmetač. Ograničena varijanta će dobiti rast cene od 725 dolara, što će rezultirati cenom od 39.775 dolara, dok će se Calligraphi prodati za 43.275 dolara.

Liniji Santa Fe iz 2021. takođe se pridružuju hibridni i priključni hibridni pogonski sklopovi. Hyundai, međutim, još uvek nije otkrio konačne cene ovih opcija za koje se očekuje da će stići kasnije 2021. godine.

By stijak

One thought on “Hyundai Santa Fe”
  1. Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published.