Srpski
  • Srpski
  • Crnogorski
  • Hrvatski
  • Bosanski
  • Engleski
Korektne cene & brza kupoprodaja

“Oktoberfest u BMW-u”

Objavljeno : Nedelja, 25. 10. 2015. - 23:32

Delta Motors ispred BMW-a je organizovao Oktoberfest u Beogradu. Ekipa Auto-Balkana je bila sepcijalno pozvana večeras da zajedno sa odabranim zvanicama poseti ovaj događaj.

Odmah na ulazu se osetio duh Nemačke. Pored luksuznih BMW automobila ispred salona Delta Motors na Adi u Beogradu dočekalo nas je pitko nemačko pivo i ukusne nemačke kobasice.


BMW X1

Domaćin se potrudio da nam dočara ceo Oktobarfest i približi onom pravom u Nemačkoj


No glavna priča celog Oktobarfesta u BMW salonu u Beogradu nije bilo samo ispijanje piva i gledanje Bavarskog dostignuća u atomobilskoj industriji

BMW X1


Već je sve bilo u znaku BMW X-serije.

Ali mnogi bi se pitali zar su opet uradili "restajling" nekog modela i izbacili ga kao novog sa samo malim estetskim korekcijama naspram starog modela.

Ne ipak nije reč o takvoj pojavi.

Predstavljen je novi X1. Koji je jedini ostao u senci svoje porodice.


BMW X1

Oduševio nas je novim dizajnom. Na kojem se nije samo radilo o estetskoj promeni farova i prednje maske, već su i sam izgled i oblik karoserije promenili. Naravno ne sa previše odstupanja od starog modela ali sa znatnom razlikom.

BMW X1

Za nijansu izgleda robusniji od svog predhodnika i ako smo dobili informaciju da su mu Bavarci zadražali iste dimenzije od prethodnika.

BMW X1

Auto se već od sutra nalazi u zvaničnoj prodaji. O kojoj ceni će biti reč nismo uspeli da saznamo ali ne zaboravimo da se radi o premium brendu koji vas neće razočarati.

BMW X1

BMW X1

Sve ukupan utisak ekipe Auto-Balkana je veoma zadovoljavajući.

Sve pohvale na organizaciji domaćinu i za ovakvu inovativnu idejuYoutube video :Ostatak slika možete pogledati u galeriji.