Srpski
  • Srpski
  • Crnogorski
  • Hrvatski
  • Bosanski
  • Engleski
Korektne cene & brza kupoprodaja

“Krađa goriva”

Objavljeno : Petak, 16. 10. 2015. - 13:31

Često se priča o krađi goriva, čak se neki sećaju i devedesetih kad je to bilo popularno.

Ovu temu smo danas slučajno pokrenuli. Dok je naša ekipa bila na poslovnom zadatku susrela se sa veoma neobičnim prizorom. Katanc na rezervoaru.

U glavnom gradu Srbije zatekli smo ovaj prizor. Jedan sasvim običan auto, vidi se da je službeni zbog firminih reklama je imao katanac na rezervoaru.

Malo smo istražili priču. Ispostavilo se da čak i danas ljudi kradu gorivo iz službenih automobila, autobusa, kamiona i ako mnogi misle da je to vreme prošlo sa devedesetim godinama, ali očigledno da se varamo. Sa ovim problemom najčešće se susreću kamiondžije, a ređe se sreće kod automobile, mada nije strano.


Međutim ne krade se gorivo samo iz rezervoara, imali smo slučaj pre nekoliko godina gde je jedan direktor javnog preduzeća na račun istog sipao u svoj službeni auto 100 litara. Što je bilo nemoguće i samim tim sumnjivo.Youtube video :
Zaključak ove priče je da ni vlasnici firimi ne mogu baš da se obezbede da im neko od vozača neće uzeti malo više goriva ili da neko tim vozačima na putu neće neko pretankovati gorivo, ali vlasnik ovog auto se osigurao da će gorivo ostati na sigurnom.