Srpski
  • Srpski
  • Crnogorski
  • Hrvatski
  • Bosanski
  • Engleski
Korektne cene & brza kupoprodaja

“Engleska divlja mačka”

Objavljeno : Sreda, 16. 09. 2015. - 23:22

Danas smo imali svečanu priliku da se uživo upoznamo sa najnovijm modelom prestižnog Engleskog przvođača automobila Jaguara. Pred nama je bilo nešto nalik na BMW seriju tri i Mercedesovu E klasu ali više gracioznije od njih, reč je o modelu XE.

Već na prvi pogled nam je privukao pažnju u salonu Grand Motors-a na Novom Beogradu.

Ova divlja mačka je opravdala svoje ime već na prvi pogled, hauba i prednji deo su sportski urađeni ali sve je dozirano do određene mere tako da budući vlasnici ovog modela biće ljudi sa stilom. Ovaj model nije za nekog mladića sa dubljim džepom kao što bi uz njega išla BMW serije tri ili nekog starijeg gospodina uz kojeg bi išla Mercedesova E klas. Ovaj model leži ljudima prefinjenog i elegantnog ukusa.

Unutrašnjost samog modela je daleko luksuznija i bogatija od konkurencije. Vidi se da Jaguar namerava ozbiljno da ugrozi Nemačke prozvođače na domaćem terenu ( Evropa ).

Za razliku od BMW serije tri i Mercedesove E klase, Jaguar deluje mnogo atraktivnije, neobičan i malo neočekivan za naše poglede koji su se već privikli na Nemački standard.

Ipak ova divlja mačka je privukla svaki delić naše pažnje, a o zvuku motora da ne pričamo.
Ispod haube se nalazio dvolitarski turbo dizel motor koji razvija 180 konjskih snaga.

Cena modela koji smo imali priliku da se upoznamo je nešto manje od 55 000 Eura ali svaki dinar za ovu divlju Mačku je opravdan.

Međutim ono što će pokolebati mnoge da kupe ovaj model jeste to što nema još verzija sa pogonom na sva četri točka ali na svu sreću do polovine 2016. godine biće moguća i ta opcija.


Sve pohvale za Jagura XE od strane naše ekipe koja sa nestrpljenjem čeka prvu test vožnju .
Nadamo se da će do test vožnje doći uskoro, a do tada nas pratite kao i uvek.