Srpski
  • Srpski
  • Crnogorski
  • Hrvatski
  • Bosanski
  • Engleski
Korektne cene & brza kupoprodaja

Velika majska promocija nove Opel Astre

Objavljeno : Ponedeljak, 09. 05. 2016. - 18:36

Lakša, efikasnija, agilnija i komfornija – Nova Opel Astra predstavlja novi standard u kompaktnoj klasi automobila. Evropski automobil godine, dobitnik nagrade Zlatni volan, automobil godine u Srbiji sada je u ponudi za samo 13.590€. Tokom maja, posetioce tržnih centara širom Srbije očekuje prijatno iznenađenje.

Nova Opel Astra, bice izložena u brojnim tržnim centrima širom Srbije, kako bi svi zainteresovani mogli da se upoznaju sa njenim neverovatnim odlikama iz premijum klase i zakažu test vožnju.

Da stvari budu još bolje, kupce izloženih automobila u tržnim centrima ceka i vredan poklon – novi iPhone SE sa 16 GB memorije*!

Posetite naše promocije:

Aviv Park, Zrenjanin:07-08.05.2016.

Delta City, Beograd:13-15.05.2016.

TC Stadion, Beograd :13-15.05.2016.

Big Centar, Novi Sad:13-15.05.2016.

Stop.Shop.Cacak:13-15.05.2016.

Stop.Shop.Niš:13-15.05.2016.

SC Ušce, Beograd:16-18.05.2016.

SC Ušce, Beograd:27-29.05.2016.

*Po jedan iPhone SE je obezbeden za svaku promotivnu lokaciju i bide dodeljen kao poklon samo kupcu izložene nove Astre.

Više o Astri

Štednja tamo gde je potrebna: Nova arhitektura

Nova Opel Astra zadovoljava sve ove zahteve zahvaljujuci svom uspešnom „fitnes“ programu. U zavisnosti od modela i nivoa opreme, Astra je od 120 do 200 kg lakša u odnosu na predhodni model. Svaka komponenta je proverena po pitanju dizajna i upotrebe lakih materijala. Masa „školjke“ je smanjena za 20 odsto, sa 357 na 280 kilograma. Pored toga, dodatne mere primenjene na šasiji su rezultirale sa dodatnih 50 kilograma uštede, što ukljucuje upotrebu celika visoke i izuzetno visoke cvrstoce i smanjene mase, kompaktnih podšasija, kao i redukovanje mase na prednjoj i zadnjoj osovini.

Opel Akcija Srbija

Samo najbolje: novi pogonski portfolio

Agregati u novoj Opel Astri podržavaju ovu tvrdnju. Ispod haube svake nove Astre, nalazi se po jedan clan potpuno novog porfolija motora. Izlazna snaga ide u rasponu od 70kW/95 ks do 147 kw/200 ks. Dizel i benzinski motori sa zapreminom do 1,6 l imaju tri zajednicke osobine: kombinuju vrhusku efikasnost sa izuzetnim odzivom i kulturom rada.

Opel Akcija Srbija

Gde se atletski dizajn susrece sa prostranošcu: Savršena Astrina simbioza

Evolucija filozofije Opelovog dizajna „Gde se vajarsko umece susrece sa nemackom preciznošcu“, namece da nova Astra privlaci pažnju više novom, izraženijom atletskom pojavom, nego mišicavim izgledom. Najprimetniji dizajnerski element je podeljeni C stub, koji kreira impresiju plutajuceg krova. Igra svetlosti i senki je dodatno naglašena horizontalnom preckom iznad logoa marke, koja povezuje zadnja svetla. Astra ne izgleda manja, ona jeste manja. Sa ukupnom dužinom od 4,37 metara, gotovo je pet centimetara kraca u odnosu na prethodni model. Sa visinom od 1,46 metara, takode je i 2,6 cm niža. Sve ovo je imalo uticaj na aerodinamiku i efikasnost, jer koeficijent otpora vazduha nove Astre iznosi ispod 0,30.

Opel Akcija Srbija

Manja spolja ali veca unutra – Opelovi inženjeri su odgovorni za ovo uspešno ostvarivanje nemoguceg. Meduosovinsko rastojanje možda jeste smanjeno za dva centimetra, ali je kolicina prostora unutar vozila porasla. U kombinaciji sa novodizajniranim sedištima, putnici na zadnjoj klupi mogu da uživaju u dodatnih 35 milimetara prostora u pojasu kolena. Pored toga, udaljenost izmedu prednjih i zadnjih sedišta je takode povecana, što poboljšava komfor i osecaj prostranosti. Visokokvalitetan kokpit i instrument tabla uspešno prenose karakteristike dizajna spoljašnjosti u enterijer, na taj nacin kompletirajuci uvodenje nove generacije stajlinga u novu Astru. Glavnu karakteristiku cine ciste površine, što se reflektuje manjim prisustvom kontrolnih prekidaca i dugmica, uz veliki kolor displej osetljiv na dodir, koji se nalazi na vrhu centralnog grebena.

Opel Akcija Srbija

Sjajna konektivnost

Svi novi modeli se drže sledeceg principa: Opel je demokratizovao tehnologije i inovativne sisteme iz viših segmenata, Opel cini inovacije priuštivim. Nova generacija IntelliLink info-zabavnog sistema svoju premijeru proslavlja zajedno sa novom Astrom. Obzirom da je kompatibilan sa Android Auto i Apple CarPlay sistemima, u potpunosti uvodi svet mobilnih telefona u automobil, i u C segment vozila.

Opel Akcija Srbija

Premijum tehnologije u kategoriji kompaktnih automobila: IntelliLux LED® i „kompanija“

Ovo je apsolutni novitet i izuzetna bezbednosna komponenta u novoj Astri. Opel je patentirao revolucionarno, potpuno LED matriks osvetljenje nove generacije, koje obezbeduje vožnju bez neželjenih „blicanja“ zbog dugih svetala, što je sistem po prvi put prisutan u C segmentu, i to u novoj Astri. Novo osvetljenje se sastoji od 16 LED segmenata, po osam na svakoj strani vozila. LED matriks sistem automatski i konstantno prilagodava dužinu i distribuciju svetlosnog snopa, u svakoj saobracajnoj situaciji. U tom procesu, funkcioniše zajedno sa Opel Eye prednjom kamerom.

Opel Akcija Srbija

Pored IntelliLux LED® sistema buduci kupci Astre mogu da ocekuju citav niz bezbednosnih sistema, sistema asistencije i unapredenja komfora. Mnoge od ovih stvari su neprikosnovene u C segmentu. Asistencija detektovanja saobracajnih znakova i držanja vozne trake sa sistemom upozorenja izlaska iz vozne trake, uz indikaciju udaljenosti na vozilo ispred sa sistemom upozorenja od opasnosti od sudara, ne samo da vožnju nove Astre cine komfornijom, vec i bezbednijom. Tempomat sa limiterom brzine osigurava da se brzina kretanja održava u legalnim okvirima. Sistem napredne asistencije pri parkiranju doprinosi komforu i može da parkira automobil prostim pritiskom na dugme.

Opel Akcija Srbija

Zadnja kamera se aktivira onog momenta kada je rucica menjaca u poziciji za vožnju unazad. Detektor „mrtvog ugla“ prepoznaje objekte unutar radijusa od 3 metra sa obe strane vozila i iza vozila, u slucaju kada su skriveni od vidnog polja vozaca. AGR sedišta, testirana i ergonomski sertifikovana, takode predstavljaju izuzetnu komponentu. Ona nastavljaju Opelovu tradiciju vezanu za sjajna, ergonomska sedišta, a sada dolaze sa dodatnim poboljšanjima što se komfora tice. Sa novom Opel Astrom se u ponudu stavljaju vozacka sedišta podesiva u cak 18 smerova. Ona poseduju funkcije masaže, ventilacije i podešavanja širine. Putnici pozadi takode mogu da ocekuju poboljšan komfor, sa dva grejana naslona, koja dolaze kao opcija

Opel Akcija Srbija

Ukratko, nova Astra je zabavnija za vožnju nego ikada ranije.Opel Srbija PR

Skinuto sa sajta:garaza.rs
khjljh  • 28.04.2020
jkjhkhj
Odgovori • 0
jhljhlhjl  • 28.04.2020
jhkhjkjhkhjlhj
Odgovori • 0