Srpski
  • Srpski
  • Crnogorski
  • Hrvatski
  • Bosanski
  • Engleski
Korektne cene & brza kupoprodaja

HYUNDAI PROSLAVIO 25 GODINA POSLOVANJA Uspešna saradnja kompanije NBG Leasing I Hyundai-a

Objavljeno : Utorak, 05. 04. 2016. - 15:15

Kompanija Hyundai je proslavila 25 godina poslovanja na tržištu Srbije. U pitanju je jedna od vodećih automobilskih kompanija po prodaji na srpskom i svetskom tržištu. Svečanosti, koja je upriličena u Narodnom pozorištu u Beogradu, prisustvovali su ambasadori mnogih država, Rade Šerbedžija, novi ambasador brenda Hyundai za Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku, kao i veliki broj poslovnih partnera i poznatih ličnosti.

Osnovana pre 50 godina, kompanija zapošljava više od 100.000 ljudi širom sveta a Hyundai vozila se prodaju u 193 države , posredstvom više od 5.000 zvaničnih distributera i salona. Nastavlja svoj razvoj poboljšanjem proizvodnje, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik.

www.auto-balkan.rs

“Veliko nam je zadovoljstvo što već petu godinu zaredom uspešno sarađujemo sa brendom Hyundai i našim klijentima nudimo sva njihova vozila po sjajnim prodajnim uslovima”, rekla je gđa. Silvana Tričković generalna direktorka kompanije “NBG Leasing” i dodala: “postojanost Brenda Hyundai na srpskom tržištu već 25 godina govori u prilog tome da je moguće dobiti kvalitetan, bezbedan i dobro dizajniran auto po pristupačnim cenama. Svake godine zajedno sa našim partnerom, kompanijom Hyundai, trudimo se da klijentima ponudimo još bolje uslove finansiranja i da im na taj način im omogućimo da dođu do kvalitetnog vozila.”

www.auto-balkan.rs

NBG Leasing ekonomski najefikasnijim i najpovoljnijim rešenjima za nabavku vozila, mašina i opreme svojim klijentima omogućava da u najkraćem roku dođu do potrebne finansijske podrške.

www.auto-balkan.rs