Srpski
  • Srpski
  • Crnogorski
  • Hrvatski
  • Bosanski
  • Engleski
Korektne cene & brza kupoprodaja

Audi A4 automobil godine u Srbiji

Objavljeno : Cetvrtak, 25. 02. 2016. - 13:18

Ljubiteljima automobila u Srbiji najviše se dopada Audi A4, dok bi na mestu suvozača najradije želeli da sedi neka brineta.

Prema jednom istraživanju jedan od pet muškaraca priznao je da se oseća uspešnije kada je pored njega bila brineta. Što se marke Audi tiče i on se vezuje za uspeh kako poslovni tako i sportski i tehnološki, premda je u ovom slučaju, čini se prevladala estetetika. To bi na neki način bio zaključak o rezultatima izbora za automobil godine u kojem su petnaestu godinu za redom, posetioci automobilskih portala prema sopstvenim kriterijumima glasali kojem novom modelu da pripadne titula NetAuto 2016. Glasanje je trajalo od 1.12.2015. do 31.1.2016. godine, po principu jedna e-mail adresa – jedan glas.

U konkurenciji se nalazilo petnaest novih modela automobila iz ovogodišnje produkcije: Alfa Romeo Giulia, Audi A4, BMW X1, Fiat 500, Honda HR-V, Kia Ceed, Mazda CX-3, Mercedes-Benz GLC, Opel Astra, Renault Megane, Subaru Outback, Suzuki Vitara, Škoda Superb, Toyota Auris i Volkswagen Touran.

www.auto-balkan.rs

Ostatak vesti možete pogledati na: garaza.rs